Munkaruha tervezése, gyártása

Cégünk az Ön elképzelései alapján megtervezi az Ön cégének, egyedi munkaruha-kollekcióját.Legyen szó akár a szállodaiparban használatos uniformisról (szakács, séf, recepciós egyenruha), biztonságvédelmi uniformisról, vagy az egészségügyben dolgozók munkaruházatáról, mi az ön igényei szerint megtervezzük és legyártjuk a ruhadarabokat.

A Budea Uniform saját tervezésű modelleket árusít. A konyharuhától a kesztyűn, kötényen át valóban még a sapkát, cilindert is megtervezi. A vállalkozás a megrendelő igénye szerint megálmodja a ruhák teljes kollekcióját, de a határozott egyedi elképzeléseket is megvalósítja. A vevő érkezhet akár kész tervekkel is, a Budea ezt is könnyedén megvalósítja. Tervei elkészítésekor ügyel arra is, hogy a ruhák színvilágukban, stílusukban illeszkedjenek azokhoz a termékekhez, helyiségekhez, ahol a munkájukat végezni fogják a ruha majdani viselői.

Egy munkaruhának kényelmesnek kell lennie, hogy ne akadályozza a munkát, kellemes viseletet biztosítson, és – mivel Ön vagy cége sokszor a nyilvánosság előtt dolgozik – egyben reprezentatív szerepet is betöltsön. A legfontosabb szempont azonban a munkavédelem, tehát ezeknek a ruháknak tartósnak, ellenállónak kell lennie, meg kell védeni viselőjét a hőtől, hidegtől, különböző fizikai behatásoktól.

 

Munkaruha nagy és kiskereskedelme

Vendéglátó-ipari ruházati, cipő és kiegészítők nagy és kiskereskedelme

 

Egészségügyi ruházat, cipő nagy és kiskereskedelme

Ipari gyártáshoz szükséges ruházat, cipő kis és nagykereskedelme

Vendéglátóipari ruházat gyártása

Vendéglátóipari ruházat kereskedelme